Ekstrak rhubarb

Ekstrak rhubarb
Berbual sekarang
Maklumat produk

Risun Bio-Tech Inc adalah salah satu terkemuka rhubarb ekstrak pengilang dan pembekal, dialu-alukan untuk membeli bekalan kilang asli tulen dan 100% semulajadi rhubarb cabutan harga rendah dan berkualiti tinggi.

Ekstrak rhubarb

Nama produk: Rhubarb cabutan

Sumber botani: Rheum palmatum L

Sebahagian digunakan: Rhizoma

Rupa: Kuning coklat serbuk halus.

Spesifikasi: 10:1

Kaedah ujian: TLC

Fungsi utama

1. rhubarb ekstrak mempunyai tindakan yang purgative untuk kegunaan dalam rawatan sembelit, tetapi juga mempunyai kesan kesemak juga. Oleh yang demikian, rhubarb akar ekstrak, telah benar-benar pembersihan tindakan yang atas usus, mengeluarkan serpihan dan kemudian astringing dengan antiseptik

sifat serta.

2. rhubarb ekstrak akar juga digunakan untuk merawat dalaman pinworms danthreadworms. Ekstrak akar rhubarb juga telah digunakan topically sebagai satu poultice atau Mampat untuk bisul, carbuncles, melecur dan luka, dan sebagai mouthwash untuk kudis sejuk.

Aplikasi:

1. rhubarb ekstrak dipaparkan untuk memperbaiki penghadaman dan meningkatkan selera makan.

2. rhubarb ekstrak juga membantu menyembuhkan ulser, mengurangkan gangguan usus dan limpa, melegakan sembelit dan membantu menyembuhkan buasir dan pendarahan dalam saluran penghadaman atas.

Terperinci pembungkusan:

Berat bersih: 25Kg setiap gendang. Makan dalam dua beg plastik dengan kertas-gendang di luar atau mengikut permintaan pelanggan.

Menyimpan: Stor di dalam bekas yang sejuk, kering dan ditutup dengan baik; Jauhkan diri anda daripada kelembapan dan kuat cahaya/haba.

Jangka hayat: dua tahun di bawah persekitaran tertentu.


Siasatan