Carboxymethyl Yeast Glucan yang larut dalam air

皮肤免疫保护

Carboxymethyl Glucan 90%


Natrium karboksimetil ragi ragi adalah sejenis glukan ragi semula jadi yang diekstrak dari dinding sel Saccharomyces cerevisiae, dan kemudian diubah suai oleh karboksimetil untuk mendapatkan zat polisakarida larut dalam air.


Penerangan Produk:


Natrium karboksimetil ragi ragi adalah sejenis glukan ragi semula jadi yang diekstrak dari dinding sel Saccharomyces cerevisiae, dan kemudian diubah suai oleh karboksimetil untuk mendapatkan zat polisakarida larut dalam air. Ia mempunyai struktur lingkaran tiga supermicro khas dan merupakan pengatur sistem imun yang semula jadi dan berkesan. Ia dapat mengaktifkan kemampuan sel-sel imun seperti makrofag dan neutrofil, dan merangsang mekanisme pertahanan bukan spesifik&# 39. Ia dapat mempromosikan aktiviti sel kulit, memperkuat percambahan dan metabolisme sel, melambatkan penuaan kulit, dan memperbaiki kulit dengan cekap. Ia adalah ejen pembaikan kulit jenis baru. Ia dapat digunakan dalam syampu, gel mandi, pelindung matahari, topeng muka dan produk lain untuk memberi kesan anti-jangkitan, anti-radiasi dan peningkatan imuniti, sehingga melindungi kulit dari serangan luaran.


Penggunaan fungsi:


1. Meningkatkan fungsi perlindungan imun&# 39 kulit (melindungi sel Langehan)

2. Melindungi dan meremajakan kulit

3. Anti-pengoksidaan kulit, mencegah penjanaan radikal bebas, dan mencegah kerosakan UV

4. Meningkatkan daya tahan kulit terhadap kerengsaan, mengaktifkan aktiviti sel, dan melemahkan kerosakan surfaktan pada kulit

5. Sifat pelembab yang baik, dapat meningkatkan keanjalan kulit

6. Memperbaiki tekstur kulit, anti-kedut, dan memperbaiki kekencangan kulit

7. Mengurangkan kejadian eritema dan meningkatkan penyembuhan luka