Enzim Nattokinase:Powderfui mencegah serangan jantung dan strok

Nattokinase: kuat enzim Prevens serangan jantung dan strok


Menurut Pusat kawalan penyakit Amerika Syarikat, setiap tahun kira-kira 700,000 orang mengalami strok, punca utama kecacatan yang serius, jangka panjang di Amerika Syarikat. Persatuan jantung Amerika menganggarkan bahawa hampir setiap tahun, kira-kira 1 juta rakyat Amerika akan mengalami serangan jantung.

-Tajaan iklan-

Kira-kira 700,000 ini akan menjadi penghidap serangan jantung kali pertama, manakala kira-kira 500,000 akan orang-orang yang sebelum ini tidak mempunyai serangan jantung. Ia menambah kepada ini: bertentangan dengan kepercayaan popular, serangan jantung dan strok akaun untuk kematian daripada semua kanser dan kecederaan digabungkan, dan salah satu daripada setiap kematian 2.4 berpunca daripada penyakit kardiovaskular. Apakah yang mungkin di negara kaya, paling berpendidikan di bumi?

Sebahagian besar daripada kita semua mendapat senaman yang terlalu sedikit, mengumpul terlalu banyak tekanan dan makan diet yang miskin yang sarat dengan lemak tepu, gula halus dan terlalu sedikit serat. Tambah ke senarai bahawa tabiat merokok dan jawapannya adalah jelas. (Walaupun terdapat kelaziman pengharaman rokok di Jepun berbanding di Amerika Syarikat yang jauh lebih tinggi, kematian dari CVD antara manusia di Jepun adalah masih kurang separuh daripada yang di U.S.3 itu) Dan membuat perkara-perkara yang lebih teruk, satu kajian yang diterbitkan dalam The jurnal Persatuan Perubatan Amerika (3/6/2002) menunjukkan bahawa pendedahan kepada udara pencemaran boleh menyebabkan serangan jantung boleh membawa maut beberapa 10,000 setahun di Amerika Syarikat!

Arus perdana penjagaan kesihatan telah Bersatu dengan industri farmaseutikal menawarkan menetapkan cepat sementara untuk pembunuh nombor satu masa kami. Ubat-ubatan statin mengurangkan kolesterol. Aspirin dan warfarin nipis darah. Ubat-ubatan anti hipertensi mengurangkan tekanan darah. Pembedahan pintasan, dan Angioplasti jelas dalam arteri. Pada asasnya, mereka semua membantu memanjangkan hayat pesakit dengan penyakit kardiovaskular (CVD). Tetapi tiada seorang pun daripada ubat-ubatan atau prosedur ini tanpa risiko atau kesan sampingan. Yah, kami ada berita baik untuk anda!

Risiko CVD boleh dikurangkan dengan banyak pengubahsuaian gaya hidup dan menambah pemakanan tambahan yang terbukti untuk menyokong Kesihatan kardiovaskular. Kebanyakan daripada kita akan sedar bahawa makan yang ringan, lebih banyak diet seimbang, keluar tembakau dan kerap bersenam sudah cukup untuk mengetuai off kebanyakan kes penyakit jantung sebelum ia pernah berlaku. Sekarang ada sesuatu yang lain anda boleh melakukan.

Nattokinase telah ditunjukkan untuk menyokong tekanan darah normal, membubarkan pembekuan darah dan menghalang mereka daripada terbentuk di tempat pertama!