Bahan-bahan botani mengangkat Mood anda – dan membuat anda cantik

Bahan-bahan botani mengangkat mood anda – dan membuat anda cantik

RASA? Spritz of citrus boleh perk sehingga pagi glum, dan mandian lavender boleh melegakan deria selepas melalui hari yang panjang.

Tersebut boleh diakses memanjakan adalah sesuatu L'Occitane telah menyediakan selama 40 tahun. Jenama kosmetik Perancis yang mengkhusus dalam produk dengan Botanikal yang menenangkan bahan-bahanhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png, satu perempat daripada mereka disahkan organik. L'Occitane diagihkan di Filipina Rustan's.

"Barang-barang dibuat dengan semulajadihttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png dan bahan-bahan yang mampan yang bersumber dari Provence, Perancis dan Mediterranean," menjelaskan Anna Grape, pendidikanhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png Pengurus L'Occitane Filipina. "Kajian dilakukan di makmal di Provence, di mana Olivier Baussan pembuat sabun jenama ini ditubuhkan pada tahun 1976."

L'Occitane membawa asas-asas mandian, aroma dan penjagaan kulit yang diformulasikan untuk membuat satu rasa baik dan bau mewah. Ini adalah produk yang dibuat dengan Sainshttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png dan tradisi di rumah, dan di Filipina, melayani wanita yang mahukan sesuatu memanjakan dan semula jadi.

Untuk meraikan ulangtahun ke-40, L'Occitane Tempahan telah kami "penemuan berjalan" di ladang The, pilihan vegetarian di San Benito, Batangas. Melalui satu pemasanganhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png siri, sejarah L'Occitane diterangkan anggur, dan bahawa nilai terasnya "hormat, kesahihan dan sensoriality."  Beliau juga memberi kami rentetan penjual terbaik L'Occitane yang, selama beberapa dekad, telah mendapat pengikutan di seluruh dunia.

Kami mencuba produk terbaik di L'Occitane, dan di sini atas lapan pilihan yang anda boleh memasukkan dalam rutin Kesihatan harian anda.

1. lavender Foaming mandian dengan buih mandian aromatik yang meninggalkan kulit yang lembut dan berbau halus. Ia berfungsi paling baik dalam Tab Mandi Panas, tetapi lathers serta sebuah gel mandianhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png, terlalu. Lavender yang dikenali sebagai "emas biru" di Provence, dan buih mandian ini bau sedikit bunga dan mendayu herba.

2. mentega Shea krim tangan. L'Occitane berbangga kerana mentega shea yang bersumber dari Burkina Faso di Afrika. Krim ini balmly adalah mentega shea tulen 20 peratus dan boleh digunakan oleh seisi keluarga. Ia mempunyai madu, ekstrak badam dan minyak kelapa yang cepat menyuburkan dan melembapkan letih tangan.

3. krim ilahi. Di Mediterranean, terdapat kelompok kecil bunga kuning yang dipanggil immortelle — dan mereka tidak pernah mengampunkan. L'Occitane diterjemahkan bunga ini berkekalan harta ke krim Ilahi, seorang penjual anti-penuaan yang terbaik. Ia adalah hari yang ringan krim dengan SPF 20 yang diselitkan dengan minyak pati organik immortelle yang memberikan kulit cahaya yang kelihatan muda, berseri.

4. verbena Eau de Toilette. Ia adalah musim panas dalam botol. Minyak wangi Verbena L'Occitane's adalah bau uniseks yang meninggalkan bau segar yang menyegarkan. Ia mempunyai asas citrus seksi daun Mediterranean verbena, dengan Nota-Nota beberapa geranium dan lemon. Ia datang dalam yang clear elegan kacahttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png botol dengan daun engraved verbena dengan.