Persidangan Persatuan loji Shaanxi cabutan industri

Associassion persidangan industri ekstrak tumbuhan Shaanxi

Pada 22 Januari, Persatuan Industri ekstrak tumbuhan shaanxi diadakan pemimpin persidangan, wilayah dan bandar pengasas dan relevan shaanxi loji ekstrak industri 520 delegasi menghadiri mesyuarat.
Shaanxi merupakan salah satu tempat kelahiran phytochemistry di China, yang terlibat dalam Syarikat lebih daripada 600, pengeluaran lebih daripada 2000 jenis Varieti. Dengan skala semakin meningkat (15 tahun berturut-turut, pertumbuhan purata 25% setahun), industri ini memerlukan sebuah persatuan yang boleh ditubuhkan standard industri, mengawal selia industri seperti susun atur industri di masa hadapan, untuk mempromosikan pembangunan industri yang sihat dan teratur. Persatuan phytochemistry Wilayah shaanxi pada 62 dan akan menjadi syarikat yang mempunyai usaha, timbul pada masa yang bersejarah.
Persidangan itu pengasas, dari serata negara lebih 320 phytochemistry perusahaan datang untuk mengucapkan tahniah, seramai 580 orang telah menghadiri. Persidangan skala dalam wilayah shaanxi dan walaupun orang Cina adalah semuanya pernah berlaku sebelum ini.
Hari kedua di BBS akademik, dari "prospek dan cabaran", "besar data", "teknologi", "tanggungjawab", "phytochemistry trend" dan "phytochemistry Inovasi" enam dimensi sepenuhnya mula terserlah, barangan Kering, keluasan dan kedalaman, tidak dari sesetengah pihak dalam wilayah shaanxi, adalah juga jarang berlaku di negara ini.
Persatuan Industri ekstrak tumbuhan Shaanxi terdiri daripada shaanxi yang terlibat dalam penghasilan ekstrak tumbuhan, pengurusan, pengurusan dan unit penyelidikan teknologi bersama-sama set ke wilayah pertubuhan bukan bermotifkan keuntungan sosial, pelbagai perusahaan disiplin pengurusan Persatuan dan cara pembangunan di bawah konsep kerjasama pembangunan dan menang-menang. Shaanxi loji ekstrak industri Persatuan zhi-geng shen dalam ucapan persidangan pengasas adalah kuat, ekstrak daripada tumbuhan semula jadi adalah untuk mengekalkan kehidupan yang sihat dalam cip, Persatuan phytochemistry akan membawa orang untuk mengambil makanan kesihatan tumbuhan semulajadi yang biasa dan ubat-ubatan, mengekalkan kualiti hidup dan Kesihatan, shen, juga ditawarkan untuk: membina loji ekstrak kandungan mewah pengilangan sebagai misi Persatuan , pembangunan shaanxi phytochemistry ke dalam orbit yang baru.