Trend industri kesihatan China dan Amerika telah menyatukan

Trend Industri Kesihatan Cina dan Amerika Telah Bersatu


Di bawah corak industri kesihatan yang matang, dunia dalam pameran perdagangan mengenai konsep kehidupan semulajadi, hijau dan sihat tetap beberapa tahun hampir hampir setiap tahun, dan keseluruhan industri. Pameran Engredea tahunan adalah pameran besar. Setiap perarakan, matahari bersinar di Los Angeles.

     

Paviliun semakin besar dan seluruh lantai pertama Hilton Hotel tidak begitu pendek. Ia diberi keutamaan dengan Amerika Syarikat lebih dari 3000 syarikat di seluruh dunia termasuk, sudah tentu, sama ada industri bahan semulajadi yang lebih tinggi di serena Itali di Indena, DSM di Belanda, Perancis, (Naturex), Israel LycoRed, dll. ., Atau produk penjagaan kesihatan, makanan tambahan) molekul jia luo (Jarrow Formula), Sekarang Makanan, Alam Buatan, dan sebagainya yang menduduki kedudukan paviliun adalah yang paling penting dan menunjukkan kesan visual dari gerai, menjelaskan perkembangan Daripada industri kesihatan.

    

Jika selama bertahun-tahun dari dalam industri kesihatan domestik, bergantung kepada pameran Engredea menunjukkan pelbagai, percaya bahawa semua orang dapat melihat tren industri kesihatan Amerika asas dan hubungan antara China dan Amerika Syarikat. Wakil media tumbuhan menyisir pameran untuk menarik kesimpulan yang kuat: industri kesihatan, China, telah mula menyegerakkan.