Cara menggabungkan inulin untuk tepung

Bagaimana Menggabungkan Inulin ke Tepung


Dalam kes formula asal tidak berubah, formula untuk menambah inulin, produk kandungan serat makanan meningkat, haba, lemak dan nisbah gula menurun, rasa tidak menurun. Di samping itu, inulin dapat meningkatkan rasa bakar barangan bakar, terutama produk roti. Ujian yang relevan menunjukkan bahawa 5% penambahan inulin yang paling sesuai, apabila roti adalah yang paling lembut dan lazat. Menurut data yang relevan menunjukkan penggunaan tahunan produk pembakar Jerman per unit 731, purata Cina adalah 92, perbezaan ini mencerminkan perbezaan antara budaya makanan China dan Jerman, tetapi juga mencerminkan industri pembuatan masa depan dalam pasaran domestik Potensi yang besar. Menambah produk inulin yang menyelesaikan masalah kesihatan, tetapi juga untuk mengatasi masalah mulut pendek.

Industri roti semasa di China lebih cepat daripada industri tenusu, termasuk industri makanan keseluruhan, termasuk perkembangan. Pada masa ini, potensi terbesar untuk pembangunan pasar roti bakar Cina adalah bahawa golongan muda semakin cenderung untuk menginternalisasi tabiat makan mereka, menerima kedua-dua makanan Cina tradisional dan mencuba makanan dari seluruh dunia. Dengan mempercepatkan kehidupan moden, pengantarabangsaan yang semakin tinggi, dengan probiotik dan produk pembakar prebiotik adalah hala tuju masa depan.


Pertemuan tepung dan inulin, boleh digambarkan sebagai Tiga Musketeers bertemu. Syarikat tepung Vogard menggunakan teknologi produk tepung unik, kebanggaan Chongqing berdasarkan penyelidikan dan pembangunan produk inulin, bio-penggunaan batu ungu pemahaman syarikat mengenai produk semula jadi dan formulasi makanan pemahaman, gabungan ketiga teknologi ini untuk mewujudkan Kemunculan tepung legion Rom kuno. Tepung inulin hanya permulaan, yang juga akan menjadikan lebih banyak tenaga akan menjadi kaya dengan inulin serat makanan (termasuk bahan-bahan semulajadi yang lain) kepada tepung mewah sebagai pembawa, untuk mewujudkan cara pemakanan yang unik.