Sebuah dunia baru, minuman teh, bahan-bahan semula jadi berfungsi

A Teh Minuman New World, Bahan-bahan Kegunaan Asli

Minuman tenaga dan minuman tidur di Amerika Syarikat telah menjadi sangat popular dengan pengguna, pada tahun-tahun kebelakangan ini, pengeluar akan mula mempunyai "untuk menyesuaikan diri dengan asal" kesan minuman herba, untuk memenuhi permintaan kesihatan kebanyakan pengguna 'itu, membantu untuk mengimbangi penyelarasan tekanan dalaman dan kecederaan luar.

微 信 截图 _20170420100339.png

Untuk menyesuaikan diri dengan yang asal boleh membuat tubuh badan berada dalam keadaan "dipertingkatkan pertahanan nonspecific," iaitu rintangan nonspecific boleh mengatasi faktor berbahaya, wakil termasuk lucidum Ganoderma, ginseng dan lain-lain ubat herba Cina. Tidak seperti herba konvensional, perlu menyesuaikan diri dengan kesan asal perubatan herba mempunyai kejituan yang pasti, tenang, berehat, dan pada masa yang sama meningkatkan tenaga mental mempunyai peranan penting.

Licorice adalah biasa untuk menyesuaikan diri dengan herba asli, telah digunakan dalam minuman teh banyak, boleh memaksimumkan memainkan peranan penyelarasan badan. Berbanding dengan liquorice, dalam tempoh beberapa tahun akan datang pembangunan lebih cerah untuk menyesuaikan diri dengan herba asal Shatavari India asparagus (alias), perubatan herba ialah wanita penting di India dengan bahan-bahan berkhasiat. Data yang berkaitan menunjukkan bahawa perubatan herba dalam beberapa tahun akan datang akan digunakan dalam produk kesihatan ramai, terutama produk kesihatan wanita, ekstrak akar mengandungi saponin, alkaloid dan asid tannic dan bahan-bahan aktif yang lain yang lebih baik boleh menggalakkan rembesan estrogen pada wanita, meningkatkan tenaga badan.

Pada masa yang sama, perubatan herba juga boleh membantu meningkatkan gejala wanita putus haid, kesuburan, tempoh haid normal, hormon-kira, dan lain-lain Pada masa ini, syarikat teh herba Kuppa sudah sumber Shatavari minuman teh, pada masa yang sama juga untuk campuran bahan-bahan mentah seperti vanila, bunga raya.

Kunyit dan maccha, darling pasaran minuman teh

Kaji selidik pengguna, orang permintaan untuk minuman kunyit dan minuman teh adalah sangat tinggi. , Lebih daripada 1000 kertas penyelidikan pada menunjukkan bahawa kunyit mempunyai banyak manfaat kesihatan, seperti kesihatan bertambah baik jantung, hati, peredaran darah, sakit dan keradangan, dan lain-lain Fitokimia jambatan menurut media, kunyit telah digunakan dalam produk, seperti minuman ringan, smoothies dan makanan ringan. Syarikat Pukka di Amerika Syarikat pada 2016 membawa minuman teh kunyit, yang juga mengandungi teh hijau, st selasih (untuk perubatan herba India), lemon, dan lain-lain, sifat-sifat dua kedua-dua rasa dan kesihatan.

Dakwaan kesihatan kunyit telah disahkan oleh banyak kajian, tetapi peranan kegunaan pengguna kunyit tidak besar, sebenarnya adalah disebabkan oleh bahan mentah produk adalah tidak berkelayakan, jadi pengeluar perlu memastikan bahawa produk yang menggunakan kualiti bahan-bahan mentah, Pukka syarikat menggunakan bahan-bahan mentah telah lulus ujian persijilan organik dan data saintifik untuk menyokong. Pukka, lebih-lebih lagi, syarikat itu juga dilancarkan di pasaran kita mempunyai minuman teh halia (Tiga Ginger Tea), yang juga mengandungi kunyit, adalah sangat popular di kalangan pengguna, tetapi juga mencerminkan pilihan pengguna untuk Ginger.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, maccha mula popular dalam pasaran, terutamanya minuman teh. Berbanding dengan produk teh besar, syarikat itu melancarkan minuman teh matcha boleh menyediakan ciri-ciri kesihatan yang unik, juga dengan kemudahan. Sebagai contoh, campuran teh Fried dan teh dalam beg teh, lebih mudah untuk digunakan berbanding serbuk maccha tradisional. Di samping itu, walaupun dibungkus dalam bentuk maccha, mengandungi polifenol yang bahan-bahan aktif kekal tinggi.

Maccha biasanya dan bahan-bahan lain yang boleh berfungsi dicampurkan bersama-sama, seperti syarikat itu melancarkan minuman teh mengandungi maccha, kunyit, liquorice, Adas dan bahan mentah lain yang bersih, dll .; Dan minuman adalah untuk goreng, spermin, pudina dan matcha teh hijau bersama-sama.