Ekstrak biji anggur

Ekstrak biji anggur
Berbual sekarang
Maklumat produk

Risun Bio-Tech Inc merupakan salah satu daripada pembekal dan pengeluar utama ekstrak biji anggur, dialu-alukan untuk membeli bekalan kilang asli tulen dan biji anggur semulajadi 100% ekstrak harga rendah dan berkualiti tinggi.

Ekstrak biji anggur

Nama produk: Ekstrak biji anggur

Sumber botani: Vitis Vinifera L.

Sebahagian digunakan: benih

Rupa: Serbuk halus perang-merah.

Spesifikasi: 95% Proanthocyanidins; 85% Polyphenols

Kaedah ujian: UV

Aktiviti pharmacologic

Laporan kes manusia dan keputusan dari makmal dan haiwan menunjukkan kajian bahawa anggur biji tepung ekstrak mungkin berguna untuk merawat penyakit jantung seperti tinggi darah tekanan dan kolestrol yang tinggi. Dengan membataskan pengoksidaan lipid, phenolics di benih anggur boleh mengurangkan risiko penyakit jantung, seperti dengan menghalang pengagregatan platelet dan mengurangkan keradangan. Walaupun kajian itu cerah, lebih banyak penyelidikan termasuk kajian jangka panjang pada manusia yang diperlukan untuk mengesahkan penemuan awal. Polifenol yang terkandung di dalam biji anggur adalah resveratrol yang boleh mengganggu kanser sel pertumbuhan dan percambahan, serta mendorong ke, antara pelbagai potensi kesan chemopreventive .

Aktiviti biologi

Kajian awal menunjukkan bahawa anggur benih tepung cabutan mungkin mempunyai mungkin anti penyakit sifat-sifat lain, seperti dalam model makmal: 1) luka penyembuhan — faktor pertumbuhan endothelial vaskular yang teraruh proanthocyanidinsbiji anggur dan mempercepatkan penyembuhan kulit tercedera dalam tikus. kerosakan 2) gigi--phenolics benih boleh menghalang metabolisme gula lisan dan pertumbuhan sesetengah bakteria yang menyebabkan gigi karies retard.  3) osteoporosis--ketumpatan tulang dipertingkatkan ekstrak biji anggur dan kekuatan dalam eksperimen haiwan. 4) kulit kanser--biji anggur proanthocyanidins menurun tumor nombor dan mengurangkan malignancy papillomas. 5) ultraviolet kerosakan kepada kulit — proanthocyanidins pemakananboleh melindungi daripada carcinogenesis dan memberi tambahan untuk perlindungan pelindung matahari.

Terperinci pembungkusan:

Berat bersih: 25Kg setiap gendang. Makan dalam dua beg plastik dengan kertas-gendang di luar atau seperti pelanggan permintaan. Menyimpan: Stor di dalam bekas yang sejuk, kering dan ditutup dengan baik; Jauhkan diri anda daripada kelembapan dan cahaya kuat / haba. Jangka hayat: dua tahun di bawah persekitaran tertentu.


Siasatan