Risun, terlibat dalam pembangunan, pengeluaran dan pemasaran sebatian semulajadi yang aktif, adalah sebuah perusahaan Sains selama 10 tahun. Kami mempunyai satu pasukan profesional penyelidikan. Kami boleh membantu pelanggan kami menyelesaikan kajian produk, menawarkan perkhidmatan formula herba dan lain-lain. Kami memiliki dimodenkan kedai pengeluaran dan lanjutan menguji peralatan.  Ini boleh memastikan setiap produk banyak yang berkelayakan dan sesuai untuk pelanggan-pelanggan kami. Kami memiliki Kumpulan klasik, dengan sistem Perkhidmatan jualan dan selepas jualan sempurna. Ini boleh memastikan setiap pelanggan adalah memuaskan dengan produk dan perkhidmatan kami.


Kami percaya 'pelanggan pertama, lakukan dengan jujur'. Ini mendapat pesanan yang berterusan dan pujian daripada pelanggan baru dan lama di seluruh dunia. Kami berjanji pelanggan kami 'kualiti boleh dipercayai, Perkhidmatan yang cemerlang' untuk memuaskan hati mereka. Risun taat kepada kejujuran, kecekapan, inovasi dan surpassment untuk memajukan, cipta kesihatan dan miricle dengan alam semulajadi.


Produk utama Risun:

Menanam monomer: Kaempferol, Luteolin, Genistein, Arbutin, Inulin, Nattokinase, dan lain-lain.

Ekstrak tumbuhan Standard: ekstrak Ekinasea herba, ekstrak coklat tua Kuda, Nuciferine, Phosphatidylserine, dan lain-lain.

Selain itu, kami boleh menawarkan perkhidmatan OEM untuk keperluan pelanggan.

Risun, penuh semangat dan Kesihatan, dan menjangka akan bekerjasama dengan anda.